+382.67.788.339Omogući javascript da vidiš email

Politika privatnosti

Ovo se smatra pravnim ugovorom između Real Estate Budva (realestatebudva.com) i vas, tj. korištenjem ove web stranice pristajete na sljedeće uvjete:

Ako vam se ne sviđa (žao nam je), predjite sa ove stranice klikom na Google ili bilo gdje.

Prikupljamo i analiziramo podatke samo za statistiku, marketing i poboljšanja rada ove web stranice kao i za jednostavnost korištenja.

Ako nešto trenutno ne koristimo, vjerojatno ćemo implementirati sve moguće alate koji prate ono što radite na ovoj web stranici. Nastavi čitati:

Koje podatke možemo prikupljati? Kao i svaki napredni websajt - sve što nam Google dopušta: operativni sustav, uređaj, lokacija, pol, dobna skupina, jezik, država, grad i tako dalje. Više o tome možete pročitati na sljedećoj poveznici: Collecting Data from Google

Na ovaj se način sa ovog web mjesta mogu prikupljati podaci treće strane. Da se razumijemo, mi ne upravljamo Googleom iako bismo radije bili vlasnici Googlea.

Za svoju privatnost sami ste odgovorni i nitko drugi. Manjak znanja je skup, pa vam preporučujemo da nastavite sa sljedećom vezom: internet privacy.

Ako nešto nije jasno ili želite izbrisati svoje podatke, kontaktirajte nas putem e-pošte ili kontakt forme. U najkraćem mogućem roku, a to ne znači za 30 minuta, izbrisaćemo sve vaše podatke.

Kontakt

Real Estate Budva
Nekretnine Budvareal estate budvaOmogući javascript da vidiš email
$$$
Omladinskih brigada
Budva, Boka Kotorska85315

Socijalne mreže

© 2019 - 2020 Real Estate Budva.Sva prava zadržana. Politika privatnosti - Uslovi korišćenja sajta